Over ons

Zorgaanbod

Huisartsenpraktijk De Meent biedt persoonlijke zorg waarbij gekeken wordt naar de specifieke leefomstandigheden van de patiënt. Deze zorg bestaat niet alleen uit het stellen van een diagnose en het behandelen van de medische klachten en aandoeningen van de patiënt. Huisartsgeneeskundige zorg is een proces van zorgverlening gedurende langere perioden van het leven van een patiënt.

Ons basisaanbod
Het basisaanbod bestaat uit de eerste opvang van alle gezondheidsklachten. Voor veelvoorkomende klachten bestaat het aanbod uit diagnose en behandeling; bij minder voorkomende klachten verwijst onze praktijk indien noodzakelijk door.

Aanvullend zorgaanbod
Huisartsenpraktijk De Meent biedt transmurale ketenzorg op het gebied van Diabetes en astma/COPD alsmede preventieve taken op het gebied van Cardiovasculair  Risicomanagement. Voorts bieden wij reizigersadvisering en -vaccinatie volgens LCR-richtlijn, ouderenzorg en GGZ-zorg. Wij bieden een breed pakket aan diagnostische en therapeutische zorg zoals bijvoorbeeld longfunctieonderzoeken, enkel-arm-indexen, Cognitieve screening door middel van Mini Mental State Examination (MMSE) plaatsing IUD en pessaria, Stoppen met roken begeleiding, , SOA-screening, wrattenbehandeling, cervixuitstrijkjes, kleine chirurgische ingrepen.