Over ons

Zo werkt het in de praktijk

De Meent is een kleinschalige huisartsenpraktijk in het oude deel van De Meern. De praktijk heeft al jaren een vast team van medewerkers, twee huisartsen, twee praktijk ondersteuners, vier assistentes en een vaste waarnemer.

Door de kleinschaligheid van de praktijk kunnen we u meer persoonlijke zorg en aandacht geven. Wij denken dat persoonlijke zorg een belangrijke kernwaarde van de huisartsenpraktijk is.

Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk samen te werken met andere zorgverleners in de eerstelijns gezondheidszorg. De onderlinge contacten zijn goed. Op de pagina Zorg in de regio vindt u een handig overzicht van regionale zorgverleners.

Een huiselijk karakter

Huisartsenprakijk De Meent is een kleine praktijk. Door deze kleinschaligheid wordt er persoonlijke zorg geleverd. U bent bij ons geen nummer en kunt vrijwel altijd op korte termijn bij de huisarts van uw keuze terecht op het spreekuur.

In een historische omgeving

Huisartsenpraktijk De Meent ligt in een van de wijken van het oude De Meern. Bijna 2000 jaar geleden leefden er hier Romeinen. “De Limes”, de noordgrens van het Romeinse rijk bevond zich hier. In het Meentpark zijn bij opgravingen onder andere Romeinse munten gevonden.

De praktijk omringd door groen

Zowel het Mauritspark als het Meentpark bevinden zich in de directe omgeving van de praktijk. In het Meentpark is voor oplettende wandelaars de ijsvogel zo af en toe te zien. Ook de zilverreiger is sinds kort een bewonder van dit park.

De Meent in beeld