Over ons

Zo werkt het in de praktijk

De Meent is een kleinschalige huisartsenpraktijk in het oude deel van De Meern. De praktijk heeft een vast team van medewerkers, twee huisartsen, een praktijk ondersteuner, drie assistentes en een vaste waarnemer.

Door de kleinschaligheid van de praktijk kunnen we u meer persoonlijke zorg en aandacht geven. Wij denken dat persoonlijke zorg een belangrijke kernwaarde van de huisartsenpraktijk is.

Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk samen te werken met andere zorgverleners in de eerstelijns gezondheidszorg. De onderlinge contacten zijn goed. Op de pagina Zorg in de regio vindt u een handig overzicht van regionale zorgverleners.

Een huiselijk karakter

Huisartsenprakijk De Meent is een kleine praktijk. Door deze kleinschaligheid wordt er persoonlijke zorg geleverd. U bent bij ons geen nummer en kunt vrijwel altijd op korte termijn bij de huisarts van uw keuze terecht op het spreekuur.

Ligging

Huisartsenpraktijk De Meent ligt in een van de wijken van het oude De Meern.

De praktijk omringd door groen

Zowel het Mauritspark als het Meentpark bevinden zich in de directe omgeving van de praktijk. Mocht u na een bezoek aan onze praktijk nog tijd hebben voor een wandeling dan is er voor de oplettende wandelaar de ijsvogel zo af en toe te zien. Ook zilverreiger en een groep groene parkieten zijn sinds kort bewoners van dit park.

De Meent in beeld