Corona virus

Vanwege de maatregels rondom het coronavirus (afstand houden) hebben we maar een beperkt aantal spreekuurplekken per dag  en zijn we terughoudend met het maken van een spreekuurafspraak. We vragen u ook om ALLEEN (beperkte wachtruimte) naar het spreekuur te komen. De assistente zal extra alert zijn op de noodzaak van een afspraak en zal u daarom aanvullende vragen stellen. Een aantal afspraken kunnen zo mogelijk worden omgezet in een telefonisch of e-consult. Via een beveiligde internetverbinding kunt u uw huisarts vragen stellen. Vraag een e-consult aan via uw eigen account (Mijn Dossier in de rechterbovenhoek van de startpagina).

Heeft u geen klachten en wilt u informatie over het virus, kijk dan op Thuisarts.nl of de website van het RIVM.

U moet denken aan besmetting met het coronavirus als u koorts ( hoger dan 38 graden) en luchtwegklachten heeft. In dat geval komt u NIET naar de praktijk, maar neemt u telefonisch contact met ons op.

CoronaCheck: via deze App kunt u dagelijks gegevens over uw gezondheid doorgeven. Of u kortademig bent of verkouden voelt. Of u koorts en/of keelpijn heeft. En of u moet hoesten of last heeft van reuk- en smaakverlies.De App analyseert uw medische gegevens en stuurt deze als het nodig is naar een medisch team. Als de situatie hierom vraagt, neemt een zorgverlener uit het team binnen 24 uur telefonisch contact met u op. www.decoronacheck.nl

Het coronavirus wordt alleen overgedragen van mens tot mens, vooral door hoesten, maar ook via uw handen.

Heeft u klachten, ga dan niet zelf naar de apotheek om uw medicijnen op te halen. Laat iemand anders dat voor uw doen!